Oudejaarsavond 2020Sluit het jaar 2020 af met een 5-gangendiner en een overnachting in Hotel des Galeries, gelegen in de Sint-Hubertusgalerijen.

Afhankelijk van hoe de covid-situatie evolueert, wordt uw diner geserveerd in uw kamer of in ons restaurant Comptoir des Galeries.


Het oudejaarsavondarrangement omvat een diner voor twee inclusief drankjes, een nacht in een Queen kamer met uitzicht op de Galerijen inclusief ontbijt voor een totaal van 334 € per nacht voor twee personen. Mogelijkheid om de suite te boeken voor een meerprijs van 40 € (slechts één kamer beschikbaar).

Voor meer informatie en reserveringen, contacteer info@hoteldesgaleries.be of 02/2137470

We kijken ernaar uit om het nieuwe jaar met jullie te vieren! 

ArrangementenVerblijf op enkele minuten van de beroemde Grote Markt en geniet van het beste wat Brussel te bieden heeft door één van onderstaande arrangementen te boeken in Hotel des Galeries:City breakOntdek de prachtige hoofdstad van België met het City Break arrangement!

Dit arrangement is inclusief:

– Twee overnachtingen inclusief ontbijt voor twee personen

– Twee Brussels Cards (24 uur geldig) (gratis toegang tot 41 musea)


CULINAIRMaak uw verblijf in het hotel compleet met een gastronomisch diner bij Comptoir des Galeries.

Dit arrangement is inclusief:

– Eén overnachting inclusief ontbijt

– 3-gangen ‘Discovery Menu’ in het restaurant Comptoir des Galeries (dranken exclusief)ROMANTIEK IN HARTJE BRUSSEL!Vier een prachtige huwelijksreis of een speciaal jubileum met ons romantische arrangement.

Dit arrangement is inclusief:

– Fles mousserende wijn

– Eén overnachting inclusief ontbijt voor twee personen

– Laat uitchecken tot 14:00 uur, op basis van beschikbaarheid