DE KUNST VAN DE EENVOUD EN HET COMFORTVerspreid over vier verdiepingen, genieten de kamers en suites van een uitzonderlijk uitzicht op de Konings Galerijen, het Stadhuis en de daken van de stadscentrum van Brussel. In harmonie met het decor creëren de 23 kamers een memorabilia aan de galerieën die zowel eigentijds, ‘artsy’ en warm is.


Elke kamer is uniek qua indeling en uitgerust met kleedkamers, apart toiletten en badkamers met douche en/of bad en garanderen allemaal een uitzonderlijk comfort. De decoratie promoveert licht en zachtheid; de parket is in blond hout, de stoelen en kussens zijn van zachte materialen en felle kleuren. De unieke Keramiek tegels, speciaal gemaakt voor het hotel door het Normandische huis Fauvel, zijn harmonieus gerangschikt op de muur van de badkamers en aan de basis van de nachtkastjes. Op de muur zijn originele lithografieën discreet geplaatst en vervullen deze rijke decoratie vol van singulariteit.


De drie atypische duplex-suites zijn zo uniek en ruim als ze intiem zijn. Gerangschikt onder de historische omlijstingen, geniet de eerste van een uitzicht over het standbeeld van St. Michel; de tweede, toegankelijk via een privégang, is een echt liefdesnest. De derde, met uitzicht op de patio, biedt een olympische rust die welkom is na een wandeling door de drukke stad.